INFO

Omdat je niet zomaar je geliefde viervoeter ergens achterlaat zonder te weten waar hij terecht komt zullen wij ons zelf even voorstellen en de visie achter ons project proberen te schetsen.
Voor Kurt begon het 'powerbreed' verhaal in 1995 met de adoptie van een verwaarloosde Bull Terrier 'Spike'. Eén is maar alleen dus er volgde al snel een tweede metgezel, zijn eerste Amstaff 'Kisha'. In 2001 moest hij afscheid nemen van Spike. Kisha haalde een gezegende leeftijd van 16 jaar. Die dag in april 2011 zwoer hij om nooit nog een hond te nemen. Amper twee dagen later stond zijn eerste Stocky Rascals (Crush) voor de deur. In 2012 adopteerde hij Jara en in 2013 volgde Sky, beide ook uit de Stocky Rascals kennnel.
Voor Els startte het verhaal in 2006 met Yula. Net als bij kurt volgde er al snel een tweede Amstaff, Stocky Rascals 'Zarko'.
In 2014 voegden onze twee verhalen zich samen door beide een Amstaff (Jaro en Missy) over te nemen uit de Stocky Rascals Kennel.
We waren beiden niet alleen gebeten door het Amstaff virus maar ook het showen en trainen werd een belangrijk deel van ons leven. In 2015 kwamen Radja en Ace, twee showhonden, de roedel vervoegen. Kort daarna werden we een koppel.
Doordat we nu en dan al eens opvang zochten voor enkele van onze Amstaffs wanneer we op vakantie of op show wilden, werden we geconfronteerd met vooroordelen van sommige hondenpensions ten opzichte van de Amstaffs of powerbreeds in het algemeen. Hierdoor groeide dan ook onze gedachtegang om zelf een kleinschalig hondenhotel uit te baten waar dat deze rassen meer dan welkom zijn.
It is not just a dog ... it is a lifestyle!

Kurt en Els